Muffins eller Cup cakes utan socker!

Muffins eller cup cakes:
  • 1 påse muffinsblandning (150 g)
  • 3,2 dl vatten / mjölk eller vegetarisk mjölk
  • 0,3 dl olja eller 0,3 dl smör / mjölkfritt smör
  • sötningsmedel efter smak tex Sukrin:1

Så här gör man:

Sätt ugnen på 175 grader. Tillsätt sötningsmedel, olja och mjölk eller vatten i muffinsblandningen och rör om väl. Häll ner smeten i muffinsformar/platta eller i en långpanna.Grädda i 35 minuter eller tills de har fått fin färg. 

Frosting:

  • 60g smör
  • 5dl Sukrin Melis (som är som florsocker fast utan socker)
  • Vaniljpulver
  • 1 msk citronsaft
  • 100 g färskost tex Philadelphia
  • några droppar karamellfärg

Så här gör man frostingen:

  1. Vispa smör, sukrin melis och citronsaften
  2. Tillsätt färskosten och vispa igen.
  3. Tillsätt eventuell karamellfärg och vispa
  4. Spritsa frostingen på dina muffins

Klart!