Muffins eller Cup cakes utan socker!

Muffins eller cup cakes:
- 1 påse muffinsblandning (150 g)
- 3,2 dl vatten / mjölk eller vegetarisk mjölk
- 0,3 dl olja eller 0,3 dl smör / mjölkfritt smör
- sötningsmedel efter smak tex Sukrin:1
Så här gör man:
Sätt ugnen på 175 grader. Tillsätt sötningsmedel, olja och mjölk eller vatten i muffinsblandningen och rör om väl. Häll ner smeten i muffinsformar/platta eller i en långpanna.Grädda i 35 minuter eller tills de har fått fin färg.
Frosting:
- 60g smör
- 5dl Sukrin Melis (som är som florsocker fast utan socker)
- Vaniljpulver
- 1 msk citronsaft
- 100 g färskost tex Philadelphia
- några droppar karamellfärg
Så här gör man frostingen:
- Vispa smör, sukrin melis och citronsaften
- Tillsätt färskosten och vispa igen.
- Tillsätt eventuell karamellfärg och vispa
- Spritsa frostingen på dina muffins
Klart!