Zucchininudlar (Zoodels) med vild lax i kokossås

Postat av Roland Koschinski

 

Healthy cost Lchf ,keto, weight loss

Zucchininudlar - med vild lax i kokossås
Recept för att göra zucchininudlar med lax i kokossås.
förberedelse
15 minuter.
tillagning
15 minuter.
arbetstid
30 minuter.
Rätt: huvudrätt, sallader och sidrätter Näring: lågkolhydrat, paleo, vegansk, vegetarisk Specialitet: matlagning Portioner: 1

Ingredienser
1 zucchini
1 bit vild laxfilé
100 ml kokosmjölk
1 vårlök
2 msk äppelcidervinäger
0,5 lime
1 knippe dill
3 tsk olivolja
1 tsk Primal MCT -olja
Efter behov: salt / peppar
Kökstillbehör
Wok eller stor panna
kniv
Skärbräda
Spiralfräs / grönsaksskalare
Instruktioner
förberedelse
Tvätta zucchinin och skär i strimlor med spiralkutaren, liknande spaghetti. Lägg sedan på en tallrik och lägg åt sidan.
Skär vårlöken och vitlöken i små bitar och fräs lätt i en wok med lite olivolja. Använd bara de vita bitarna av löken, medan de gröna groddarna fortfarande förvaras.
Gnid vildlaxen med salt och peppar och ringla över färskpressad limesaft. Stek sedan kort i woken med lök och vitlök.
Deglaze med kokosmjölk och krydda med äppelcidervinäger, MCT -olja och kryddorna. Tillsätt sedan zucchininudlar, dill och resterande gröna vårlökar. Låt allt puttra i 2-3 minuter.
näringsämne
Servering: 1 g


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar