Tortilla av fiberbröd

Postat av Roland Koschinski

Tortilla av fiberbröd

Det är fullt möjligt att göra fiberrika tortillabröd från Fiber Bread!

INGREDIENSER
För 8 fickor:
1 förpackning Hälsosammare fiberbröd på 250 g
3 dl vatten

NÄRMA SIG
Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda brödblandningen med vatten. Dela degen i 8 lika stora delar som rullas mellan två bakplåtspapper. Ta bort det övre papperet innan du sätter in tortilla i ugnen.

Grädda i 8-10 minuter och svalna på bakplåten för att behålla mjukheten.



NÄRINGSINNEHÅLL
Per 100 g kcal163, 9 protein,3 kolhydrat,8 fett,21 fiber


Filling

Kyckling ragu eller Italiensk Keto Fyllning

Rezept:

 Spenat- 400g
 Svamp- 250g
 Lök 1
Vitlök - 2 kryddnejlika
Oregano - 2 kvistar
Pinjenötter- 30g
 Kokosolja- 1 msk
 Salt
Peppar

Tvätta och töm spenaten. Tvätta oreganon och plocka bladen från stjälkarna. Tvätta och rengör svampen och skär i tunna skivor.
Skala löken och finhacka. Skala vitlöksklyftorna, hacka dem grovt, strö över lite salt och mos dem med baksidan av en kniv.

Smält kokosoljan i en kastrull. Tillsätt lök, vitlök och pinjenötter och fräs kort - tillsätt sedan spenat, svamp och oregano.
Stek allt i cirka 10 minuter under omrörning och krydda med salt och peppar.


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar