Blogg med recept - Tips! Öppna gärna inläggen för bättre layout — SukrinSirup Gold

Mjöl guide

Postat av Roland Koschinski

Mjöl guide

  Undrar du hur våra olika mjölsorter fungerar? Allt vårt mjöl är glutenfritt. Det gör att de inte har samma bindande effekt som glutenhaltigt mjöl. Om du byter ut mer än ca. 20% glutenhaltigt mjöl med något av dessa mjöl måste man samtidigt tillsätta något som har en bindande effekt som t.ex. fiberhusk, johannesbrödmjöl och liknande Vi rekommenderar att du använder recept gjorda för glutenfritt mjöl.     Mandelmjöl   Vikt: 1 dl väger 45 g   Specialegenskaper: Hela 51 % protein. Högt innehåll av bl.a. magnesium, B-vitaminer och zink.   Användning: Var du än använder mjöl kan du byta...

Läs mer →

Keto Nut Fat Bombs

Postat av Roland Koschinski

Keto Nut Fat Bombs

  Keto Nut Fat BombsDessa keto nöt karamellfettbomber är det perfekta mellanmålet för mysiga stunder under den kalla årstiden.Smaken påminner om den amerikanska nötpajen, men de är inte så genomarbetadeDessa små ketonötbollar med bara 0,5 g användbara kolhydrater kan blandas inom några minuter och smakar utsökt.IngredienserPortioner: 6 bollar30 g smör25 g hackade nötter25 g fett reducerad mandel mjöl15g Sukrin Gold Sukrin Gold är ett naturligt sockeralternativ som till och med har vissa hälsofördelar.2 tsk Sukrin Caramel SirapHackade nötter1.25 g hackade nötterLägg muttrarna i en elektrisk chopper i cirka 25-30 sekunder eller hacka dem med en kniv.2.30 g smör, 25 g fett...

Läs mer →

Hälsosam Twix

Postat av Christina Eberhardson

Hälsosam Twix

Supergod - och hälsosam - variant på godiset Twix! Räcker till 6 bitar. Ingredienser Botten:20 gram smör1 dl mandelmjöl1 msk kokosmjöl1 msk SukrinSirupev. 1 krm vaniljpulver Karamellfyllning:1 ½ dl vispgrädde1 ½ msk SukrinSirup Gold Chokladöverdrag:80 gram choklad, utan tillsatt socker (gärna hälften mörk/hälften ljus) Gör så här: BottenSätt ugnen på 175 grader. Koka upp SukrinSirup och smör (ta bort från plattan). Blanda ner resterande ingredienser noga. Klä en liten brödform, ca 8x18 cm, med aluminiumfolie och tryck ut degen i botten. Grädda mitt i ugnen tills kakan fått färg, ca 8 minuter. KaramellfyllningGörs medan bottnen gräddas. Sjud grädde och SukrinSirup i en...

Läs mer →