Blogg med recept - Tips! Öppna gärna inläggen för bättre layout — Godis

Chokladtryffel utan socker

Postat av Roland Koschinski

Chokladtryffel utan socker

        Härliga chokladtryffel som smälter i munnen.     INGREDIENSER   100 g Sukrin Mörk choklad   3/4 dl (75 g) grädde   3 msk SukrinMelis 1,5 msk smör   Eventuellt smaksättning, i form av steviadroppar,tex karamell  havssalt eller annat.   Använd gärna kakao eller SukrinMelis att rulla tryffeln i.   NÄRMA SIG   Hacka chokladen  och lägg i en skål. Koka upp lätt eller laktosfri grädde och Sukrin, och häll  över chokladen under omrörning. Tillsätt försiktig smöret och rör ihop. Tillsätt eventuellt    valfri smaksättning.   Häll smeten i en låda med lock och ställ i...

Läs mer →

Keto Nut Fat Bombs

Postat av Roland Koschinski

Keto Nut Fat Bombs

  Keto Nut Fat BombsDessa keto nöt karamellfettbomber är det perfekta mellanmålet för mysiga stunder under den kalla årstiden.Smaken påminner om den amerikanska nötpajen, men de är inte så genomarbetadeDessa små ketonötbollar med bara 0,5 g användbara kolhydrater kan blandas inom några minuter och smakar utsökt.IngredienserPortioner: 6 bollar30 g smör25 g hackade nötter25 g fett reducerad mandel mjöl15g Sukrin Gold Sukrin Gold är ett naturligt sockeralternativ som till och med har vissa hälsofördelar.2 tsk Sukrin Caramel SirapHackade nötter1.25 g hackade nötterLägg muttrarna i en elektrisk chopper i cirka 25-30 sekunder eller hacka dem med en kniv.2.30 g smör, 25 g fett...

Läs mer →

Hälsosam Twix

Postat av Christina Eberhardson

Hälsosam Twix

Supergod - och hälsosam - variant på godiset Twix! Räcker till 6 bitar. Ingredienser Botten:20 gram smör1 dl mandelmjöl1 msk kokosmjöl1 msk SukrinSirupev. 1 krm vaniljpulver Karamellfyllning:1 ½ dl vispgrädde1 ½ msk SukrinSirup Gold Chokladöverdrag:80 gram choklad, utan tillsatt socker (gärna hälften mörk/hälften ljus) Gör så här: BottenSätt ugnen på 175 grader. Koka upp SukrinSirup och smör (ta bort från plattan). Blanda ner resterande ingredienser noga. Klä en liten brödform, ca 8x18 cm, med aluminiumfolie och tryck ut degen i botten. Grädda mitt i ugnen tills kakan fått färg, ca 8 minuter. KaramellfyllningGörs medan bottnen gräddas. Sjud grädde och SukrinSirup i en...

Läs mer →