Soft cake från Bakemix
Postat av Christina Eberhardson på

Soft cake från Bakemix
Använd Healthier Cake Mix som utgångspunkt när du gör mjuk tårta.
INGREDIENSER
1 låda Healthier Bakemix
4 stora ägg
1,5 dl vatten
1 dl olja
NÄRMA SIG
Blanda ingredienserna och vispa till en jämn, jämn blandning. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca. 30-35 min.
Dela kakan i 2 lager. Fyll med sylt, grädde eller vaniljkräm och garnera med grädde ovanpå.
Tips: Om du vill göra marsipankaka kan du använda SukrinMarzipan till marsipanlocket.
Näringsberäkningen görs på en tårtbotten + 3 dl grädde + 30 g hallon, 30 g blåbär och 30 g jordgubbar.
NÄRINGSINNEHÅLL
Per 100 g ,kcal 234, protein 9, kolhydrat 8, fett 17, fiber 5

Soft cake från Bakemix
Använd Healthier Cake Mix som utgångspunkt när du gör mjuk tårta.
INGREDIENSER
1 låda Healthier Bakemix
4 stora ägg
1,5 dl vatten
1 dl olja
NÄRMA SIG
Blanda ingredienserna och vispa till en jämn, jämn blandning. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca. 30-35 min.
Dela kakan i 2 lager. Fyll med sylt, grädde eller vaniljkräm och garnera med grädde ovanpå.
Tips: Om du vill göra marsipankaka kan du använda SukrinMarzipan till marsipanlocket.
Näringsberäkningen görs på en tårtbotten + 3 dl grädde + 30 g hallon, 30 g blåbär och 30 g jordgubbar.
NÄRINGSINNEHÅLL
Per 100 g ,kcal 234, protein 9, kolhydrat 8, fett 17, fiber 5