Soft cake från Bakemix

Postat av Christina Eberhardson

healthy living ,weight loss,  keto
Soft cake från Bakemix


Använd Healthier Cake Mix som utgångspunkt när du gör mjuk tårta.

INGREDIENSER

1 låda Healthier Bakemix
4 stora ägg
1,5 dl vatten
1 dl olja

NÄRMA SIG

Blanda ingredienserna och vispa till en jämn, jämn blandning. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca. 30-35 min.
Dela kakan i 2 lager. Fyll med sylt, grädde eller vaniljkräm och garnera med grädde ovanpå.
Tips: Om du vill göra marsipankaka kan du använda SukrinMarzipan till marsipanlocket.

Näringsberäkningen görs på en tårtbotten + 3 dl grädde + 30 g hallon, 30 g blåbär och 30 g jordgubbar.

NÄRINGSINNEHÅLL

Per 100 g ,kcal 234, protein 9, kolhydrat 8, fett 17, fiber 5


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar