Saltimbocca

Postat av Roland Koschinski

weight loss , low carb , keto, diabetic

Saltimbocca


2 fläskschnitzel (180 g vardera)

peppar

6 skivor parmaskinka

6 salvia blad

1 lök

2 zucchini (små)

1 glas rostad paprika (200 g avrunnen vikt)

2 msk olja

salt-

1 tsk smör

förberedelse

Skär schnitzeln i tredjedelar. Lägg en i taget i en fryspåse och tallrik så tunt som möjligt med en kastrull.

Lägg schnitzeln sida vid sida på arbetsytan, peppra och täck var och en med 1 skiva skinka. Vik ihop schnitzeln, var och en med 1

Täck salviebladet och stäng med ett träspett.

Halvera löken och skär i strimlor. Halvera zucchinin på längden och skär i skivor. Töm paprikorna och skär i strimlor.

Värm 1 matsked olja i en kastrull. Stek lök och zucchini i den, krydda med salt och peppar och stek i 5 minuter på medelvärme. Blanda i paprikan.

Under tiden, värm 1 matsked olja i en andra panna och stek den fyllda schnitzeln i 3-4 minuter på varje sida tills den är ljusbrun. Ta kastrullen från värmen och lägg smöret i den

låt smälta.

Servera grönsakerna med saltimbocca och ringla över såsen från pannan. Servera strö över peppar.


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar