Salta mandel- och sesamkex

Postat av Roland Koschinski

weight loss, healthy living, keto

Salta mandel- och sesamkex

 

Glutenfria kex som passar perfekt till ost och vin.

 

 

 

INGREDIENSER

 

Handla om. 12 kex:

 

3 dl Finmalet mandel

1,5 dl sesamfrön

3 tsk fiberhusk

3 äggvitor

1,5tsk Sukrin

½ tsk salt (+ lite salt att strö över)

 

NÄRMA SIG

Blanda det torra väl ihop och rör sedan ner äggvitorna. Gör små bollar på en plåt och tryck ut dem som platta kex (med fuktiga fingrar).

 

Grädda i 180 grader i ca. 20 min beroende på storlek - se upp så att de inte bränns!

 

 

 

NÄRINGSINNEHÅLL

 

Per 100 g kcal 495 20 protein , kolhydrat 7 ,fett 41, protein 9

,


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar