Saftige Frallor med nyttigare fiberbröd

Postat av Roland Koschinski

Healthy living , utan gluten, Lchf ,diabetics, frukost
Saftige Frallor med nyttigare fiberbröd


Med färskost i degen och vallmofrön ovanpå får du några saftiga och läckra frallor 



INGREDIENSER
För 9 stycken:

1 förpackning 250 g hälsosammare fiberbröd
3 dl vatten
1 paket Philadelphia laktosfri  (200 g)
1 tsk Sukrin
Vallmofrön

NÄRMA SIG
Sätt ugnen på 175 grader.

Blanda brödmixen med 3 dl vatten, 1 tsk Sukrin och 1 paket  cream cheese för bakning med stavmixer.

Dela degen i 9 delar och rulla till rullar beströdda med vallmofrön. Ha en skål med vatten som du doppar händerna i så att degen inte fastnar.

Lägg rullarna på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i cirka 45 minuter.


NÄRINGSINNEHÅLL
Per 100 g 

Kcal 211 Protein 9 Karbohydrat 3 fett 15 fibre 15


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar