Pannkaksplättar med kokosmjöl

Postat av Roland Koschinski

 

Glutenfri bakning Sukrin kokosmjöl low calories

Enkla och goda plättar med kokosmjöl. Så goda att de kan ätas precis som de är.

INGREDIENSER

4 ägg
4 msk Sukrin Gold
4 msk kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
1 ½ dl mjölk
Kanel och/eller kardemumma efter smak.

UTFÖRANDE

Vispa äggen och tillsätt Sukrin Gold. Blanda därefter i kokosmjöl, fiberhusk och mjölk. Tillsätt kanel och kardemumma efter smak.

Stek i stekpanna på lite över medeltemperatur. Använd ca en matsked per pannkaka.

NÄRINGSINNEHÅLL

Per 100 g kcal protein kolhydrater fett fiber
115 9 3 6 6

Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar