Ost- och nötbröd av fiberbröd

Postat av Roland Koschinski

Low carb , weight loss , diabetic

Ost- och nötbröd av fiberbröd
Ett fiberrikt och gott bröd från Sunnere Fiberbrød.


Dela med sig
Skriva ut
INGREDIENSER
1 förpackning Hälsosammare fiberbröd på 250 g
3 dl vatten
150 g grovt riven ost
50 g hackade valnötter
sesamfrön

NÄRMA SIG
Sätt ugnen på 175 grader. Hacka nötterna och riv osten.

Blanda brödblandningen med vatten och tillsätt nötter och ost innan degen tjocknar. Forma bröddeg och lägg den på ett bakplåtspappersklädd bakplåt.

Pensla med vatten och strö över sesamfrön. Grädda på nedersta galler i cirka 60 minuter.

Vi har tagit detta recept från Marianne de Bourg. Foto: Per Erik Jæger

NÄRINGSINNEHÅLL
Per 100 g 

Cal 239, Protein 13, Karbohydrat 2,Fett 17,Fiber 15


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar