Marinerade kycklingvingar med ketocoleslaw

Postat av Roland Koschinski

 

Keto, Healthy living ,weight loss

Marinerade kycklingvingar med ketocoleslaw


Beredning av ketocoleslaw

Portioner: 10 portar

500 g vitkål
150 g majonnäs
100 ml creme fraiche
40 g sukrin

Sukrin är ett naturligt sockeralternativ som till och med har vissa hälsofördelar.

1 morot

1 lök

1 1/2 msk äppelcidervinäger

Juice av en citron

En citron gör ca 2 msk citronsaft.

1/4 tsk paprikapulver cayennepepparblandning

1/2 tsk dijonsenap

Salt och peppar efter smak

1.
500 g vitkål, 1 morot, 1 lök
Ta bort kålens ytterblad och tvätta den.
Skala morot och lök.

2.
Skär kål och morot i smala remsor.

3.
Skär löken i små tärningar.

4: e
Lägg de skurna ingredienserna i en stor salladsskål.

5. 120 g majonnäs, 100 ml creme fraiche, 40 g Sukrin, 1 msk äppelcidervinäger eller efter smak

Citronsaft, 1/4 tsk paprikapulver - Cayennepepparblandning 1/2 del Dijonsenap, salt och svartpeppar från kvarnen efter önskemål

Blanda resterande ingredienser i en separat skål för att göra dressingen.

6: e
Häll dressingen över coleslaw och blanda väl.

7: e
Täck skålen med plastfolie och lägg den i kylskåpet.
Låt Coleslaw dra i minst 7-8 timmar, gärna över natten.

8: e.
Rör kålsalladen en gång till innan du äter.


Näringsvärden på 100 g en skål med vitkålssallad


3g kolhydrater, 1,2g protein, 12,2g fett, 128 Kcal


Förbereder kycklingvingar


Portioner: 4

Ingredienser till kycklingvingarna:
2 kg kycklingvingar
2 msk Sukrin guld

Sukrin Gold är ett naturligt sockeralternativ som till och med har vissa hälsofördelar.

4 vitlöksklyftor

2 teskedar salt
1 tsk paprikapulver cayennepepparblandning
1 tsk lökpulver
1/4 tsk peppar

4. Förbered kycklingvingarna
2 kg kycklingvingar, 2 msk Sukrin Gold, 4 vitlöksklyftor, 2 tsk salt, 1 tsk paprikapulver, cayennepepparblandning, 1 tsk lökpulver, 1/4 tsk peppar
Lägg kycklingvingarna med kryddorna i en stor skål och blanda väl tills kycklingvingarna är täckta på alla sidor.

5.
Bred ut kycklingvingarna på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda i cirka 25 minuter.

Använd sedan kökstången för att vända vingarna och baka dem igen i 20 minuter.

6: e
Rör om kålsallaten ordentligt innan servering och njut av den med de nybakade kycklingvingarna.


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar