Mandelbar på SukrinSirup - En sockerfri mandelbar med mjuk konsistens och fantastiskt näringsinnehåll

Postat av Christina Eberhardson

INGREDIENSER

4 msk (60g) SukrinSirup
90 g hackade/ grovmalda mandlar
1,5 toppade msk (16g) Mandelmjöl
1 msk (13g) SukrinMelis
en nypa vaniljpulver eller efter behag

Valfritt: 40 g Choklad utan tillsatt socker, helst Sukrin Choklad!

Ger ca 3 bars

UTFÖRANDE

Värm SukrinSirup i mikrovågsugn på full effekt i 20 sekunder. (Eller på spisen tills sirapen bubblar). Mal mandel i en matberedare i 10-12 sekunder (eller finhacka för hand). Blanda de torra ingredienserna först och tillsätt sirap. Blanda allt tillsammans för att bilda en klibbig deg. Låt degen svalna några minuter innan barsen formas. Fukta två skedar och använd baksidan för att forma till bars. Sätt i kylskåpet så att barsen hårdnar (ca 30 min). Smält gärna Sukrin Choklad och ringla över eller doppa barsen helt i choklad. Förvaras i rumstemperatur.

NÄRINGSINNEHÅLL

Per 100 g kcal protein kolhydrater fett fiber
371 14 5 26 31

Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar