Lyxig kladdkaka med SukrinSirup

Postat av Roland Koschinski

 

weight loss, healthy living ,diabetic,LCHF

Lyxig kladdkaka med SukrinSirup

 

En helt underbar, mjuk och saftig brownie-liknande chokladkaka.

 

Ingredienser 

 

100 g smör

2 ägg

60 g Sukrin Gold

1 tsk vaniljsocker

28 g kakao

225 g SukrinSirup Guld

90 g vetemjöl

50 g FiberFin

 

NÄRMA SIG

 

Smält smöret och lägg det åt sidan.

 

Vispa lätt ihop Sukrin Gold och ägg. Blanda kakao och vaniljsocker i äggblandningen, tillsätt sedan SukrinSirup Gold.

 

Blanda mjöl och FiberFin tillsammans i en separat skål. Häll denna mjölblandning och det smälta smöret växelvis i äggblandningen under omrörning tills du får en helt slät blandning.

 

Häll smeten i en form klädd med bakplåtspapper. Vi använde en form på 20 x 20 cm. Du kan också använda en rund springform eller en brödform.

 

Grädda chokladkakan i 175 grader i ca. 20-25 minuter, efter hur noggrant du vill ha kakan. Den kan vara lite underkokt, då får den en mer flytande kärna.

 

Och med 14 g kohlhydrat väldigt nära Keto men säkert LCHF 

 

NÄRINGSINNEHÅLL

 

Per 100 g kcal 258, protein 5, kolhydrat 14 ,fett 15, fiber 22


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar