Low carb eller keto bröd

Postat av Roland Koschinski

keto,  healthy living ,weight loss

Low carb eller keto bröd

Ingredienser för 4 portioner

150 g mandelmjöl eller malet mandel

2 ägg

300 g mager kvark

1 msk bakpulver eller bakpulver

1 tsk salt



Receptberedning

För bröd med lågt kolhydrat- eller ketoblandning, blanda först mandelmjölet med saltet och bakpulver.

Rör sedan ner de uppvispade äggen och kvarken och knåda till en slät deg.

Lägg sedan degen i en smord ugnsform och grädda i förvärmd ugn på 185 grader fläkt i cirka 40-50 minuter.

Tips på receptet

Om du vill kan du lägga till finhackade nötter i degen.

Detta LC -bröd bör förvaras i kylskåpet och det kan frysas väl.


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar