Keto Nut Fat Bombs
Postat av Roland Koschinski på
Keto Nut Fat Bombs
Dessa keto nöt karamellfettbomber är det perfekta mellanmålet för mysiga stunder under den kalla årstiden.
Smaken påminner om den amerikanska nötpajen, men de är inte så genomarbetade
Dessa små ketonötbollar med bara 0,5 g användbara kolhydrater kan blandas inom några minuter och smakar utsökt.
Ingredienser
Portioner: 6 bollar
30 g smör
25 g hackade nötter
25 g fett reducerad mandel mjöl
15g Sukrin Gold
Sukrin Gold är ett naturligt sockeralternativ som till och med har vissa hälsofördelar.
2 tsk Sukrin Caramel Sirap
Hackade nötter
1.
25 g hackade nötter
Lägg muttrarna i en elektrisk chopper i cirka 25-30 sekunder eller hacka dem med en kniv.
2.
30 g smör, 25 g fett reducerad mandel mjöl, 15 g Sukrin Gold, 2 tsk Sukrin. Caramelsirap
Lägg de hackade nötterna och alla andra ingredienser till nötkaramellbollarna i en medelstor skål och blanda noggrant tills du får en jämn blandning.
3.
Lägg fettbombmassan i frysen i 10 minuter.
4.
Ta ut fettbombmassan ur frysen och forma cirka 6 små bettstora bollar med händerna.
5.
Hackade nötter
Rulla dem sedan i hackade nötter för dekoration
6.
Lägg dem sedan i kylskåpet i minst 30 minuter innan du njuter av dem.
Min rekommendation är pekannötter eller hasselnötter
Dela det här inlägget
- 0 kommentarer
- Taggar: glutenfri, Godis, Mandelmjöl, recept, Sukrin, SukrinSirup Gold