Glutenfri pizzabotten

Postat av Roland Koschinski

low carbs , weekend , pizza , weight lostGlutenfri pizzabotten

Denna krispiga pizzabotten, gjord på SunFlour -solrosmjöl, är rik på proteiner och fibrer och har en mycket låg kolhydrathalt.

 

 

Dela med sig

Skriva ut

INGREDIENSER

För en liten pizza:

50 g riven ost

50 g SunFlour

1 tsk bakpulver

1 ägg

1 tsk äppelcidervinäger

lite salt

 

NÄRMA SIG

Ägg, ost och äppelcidervinäger blandas i en matberedare. Tillsätt SunFlour, bakpulver och salt och blanda allt väl till en deg.

 

Den här degen är inte som en vanlig pizzadeg som kan rullas. Lägg lite olja på händerna och tryck ut degen i en cirkel direkt på bakplåtspappret.

 

Stek botten vid 200 ° C i 10 minuter. Lägg sedan på den fyllning du vill ha och grädda pizzan i ca 10-12 minuter.

 

Detta recept är starkt inspirerat av Lavkarbo Pizza från Fett & Forstand

 

NÄRINGSINNEHÅLL

Per 100 g kcalprotein kolhydratfett


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar