Frittata Pizza

Postat av Roland Koschinski

Frittata pizza

 12 ägg (L)
 250 g spenat (fryst)
2 medelstora heta paprikor
 140 g mozzarella
 1 tesked finhackad vitlök (om du inte vill äta vitlök på morgonen kan du lämna det)
 125 g ricotta
 55 g parmesan

4 msk olivolja
¼ tesked muskot
Salt & peppar efter önskemål
Förberedelse:
Förbered först spenaten enligt anvisningarna på förpackningen. Försök att se till att tömma så mycket vatten som möjligt senare. Ställ spenaten åt sidan.
Förvärm ugnen till 190 ° C.
Blanda ägg, olivolja och kryddorna.
 Tillsätt ricotta, parmesanost och spenat (det ska inte vara varmt längre).
Häll blandningen i en gjutjärnsform och strö mozzarella och het paprika över toppen.

Grädda nu pizza frittata i 30 minuter.
 Om du använder en ugnsform gjord av glas, ökar baktiden med cirka 10-15 minuter.

 

 

 

 


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar