Focaccia av brödmix

Postat av Roland Koschinski

 

 

 

Focaccia av brödmixhealthy living ,keto, diabetic , weightloss

 

Gör läcker och fiberrik focaccia från Fiberbrød.

 

INGREDIENSER

 

För 1 rund bröd

 

1 förpackning Hälsosammare Fiberbröd à 250 g

 

3 dl vatten

 

2 matskedar olivolja

 

Kalamata oliver utan stenar

 

Ca ½ s finhackad rosmarin

 

Olivolja att ringla över brödet

 

Havssalt

 

NÄRMA SIG

 

Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en bakplåt med olivolja (detta för att ge focaccia en krispigare botten).

 

Låt oliverna rinna av och hacka ett par kvistar rosmarin. Blanda sedan brödblandningen med vatten och olivolja.

 

Krama ut degen direkt på bakplåten, ringla över olivolja och gör hål med fingrarna. Lägg oliverna i hålen och strö över havssalt och finhackad rosmarin.

 

Grädda i ca. 20 minuter. Lägg genast focaccia på ett galler för att behålla krispigheten i botten.

 

 

 

NÄRINGSINNEHÅLL

 

Per 100 g 215 kcal,7 protein ,2 kolhydrat,16 fett ,18 fiber


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg


0 kommentarer

Lämna en kommentar