Chokladfudge med smak av caramel

Postat av Roland Koschinski

 

weight loss, diabetis, lchf,keto,jul

Chokladfudge med smak av caramel

 

INGREDIENSER

 

60 g smör

 

1 msk Sukrin

 

1 msk Sukrin Finess

 

1 l dl vispad grädde

 

1 tsk vaniljpulver

 

100 g Sukrin Mörk choklad

 

Lite Stevia Drops Caramel

 

 

Använd en kastrull och koka försiktigt upp smör, Sukrin, Finesse, vispgrädde och vaniljpulver. Låt det koka i 20 minuter på svag värme.

 

Ta kastrullen från plattan. Bryt chokladen i bitar och rör ner dem i kolamassan lite i taget tills all choklad har smält.

 

Lägg massan i små silikon formar eller i en större plast belagd plastform och låt den stå i frysen tills fudge är helt stel. Har du massan i små silikon formar måste bitarna vara ordentligt 

 

frysta innan de trycks ut ur formarna. Fudge som är fryst i stor form delas i fina bitar med en varm kniv.

 

Förvara i frysen och ta ut en stund innan servering. Du slipper kondens på konfekten genom att tina upp dem i en låda i kylen.

 

 

 

NÄRINGSINNEHÅLL

 

Per 100 g . kcal 407 ,3 protein,4 kolhydrat,41 fett,7 fiber

 


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar