Chokladfudge med smak av caramel
Postat av Roland Koschinski på
Chokladfudge med smak av caramel
INGREDIENSER
60 g smör
1 msk Sukrin
1 msk Sukrin Finess
1 l dl vispad grädde
1 tsk vaniljpulver
100 g Sukrin Mörk choklad
Lite Stevia Drops Caramel
Använd en kastrull och koka försiktigt upp smör, Sukrin, Finesse, vispgrädde och vaniljpulver. Låt det koka i 20 minuter på svag värme.
Ta kastrullen från plattan. Bryt chokladen i bitar och rör ner dem i kolamassan lite i taget tills all choklad har smält.
Lägg massan i små silikon formar eller i en större plast belagd plastform och låt den stå i frysen tills fudge är helt stel. Har du massan i små silikon formar måste bitarna vara ordentligt
frysta innan de trycks ut ur formarna. Fudge som är fryst i stor form delas i fina bitar med en varm kniv.
Förvara i frysen och ta ut en stund innan servering. Du slipper kondens på konfekten genom att tina upp dem i en låda i kylen.
NÄRINGSINNEHÅLL
Per 100 g . kcal 407 ,3 protein,4 kolhydrat,41 fett,7 fiber