Brödblandning focaccia

Postat av Roland Koschinski

Foccacia med fiberbrödmix utan mjöl 

Brödblandning focaccia

 

Förvandla Fiberbröd till en läcker, fiberrik focaccia.

 

INGREDIENSER

För 1 runt bröd

 

1 paket med hälsosammare fiberbröd på 250 g

3 dl vatten

3 msk olivolja

Oliver utan kärnor

Cirka ½ s finhackad rosmarin

Ringla olivolja över brödet

Havssalt

 

GÖR SÅ HÄR:

Ställ in ugnen på 200 grader. Smörj ett bakplåt med olivolja (detta ger focaccia en krispigare bas).

 

Tappa av oliverna och hugga några kvistar rosmarin. Blanda sedan brödblandningen med vatten och olivolja.

 

Platta ut degen direkt på bakplåten, torka av olivolja och gör hål med fingrarna. 

 

Baka i ca 10 minuter. Ta ut focaccian och lägg oliverna i hålen och strö över havssalt och finhackad rosmarin.

 

Baka i ca 10 minuter till

 

Placera omedelbart focaccian på ett rgaller för att behålla den krispiga bottnen.

 

 


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar