Bakad pumpa ur ugnen

Postat av Roland Koschinski

 

Keto, healthy living ,weight loss

 

Bakad pumpa ur ugnen


Pumpa är en riktig allrounder i den ketogena kosten, eftersom den kan användas i dessert- eller syltrecept eller som en underbar sidrätt, t.ex. god

Pumpa  ur ugnen!

De är perfekta som en lätt tillrätt till rejäla kötträtter, till exempel vår fläskfilé i kantarellsås

Pumpaklyftorna från ugnen är snabba att förbereda och ger bara 7 g kolhydrater per portion, vilket är vad de är till för

Keto -dieter är lämpliga!


Ingredienser
Portioner: - +

1 Hokkaido pumpa

1 msk kokosolja

salt-


1.
Förvärm ugnen till 185 ° C (över- och undervärme).

2: a steget
1 Hokkaido pumpa

Tvätta din pumpa, skär den på mitten och skrapa ur pumpakärnorna med en sked.

Skär den sedan i 3 cm tjocka klyftor och lägg klyftorna på en plåt med bakplåtspapper.

3.
1 msk kokosolja

Smält vid behov kokosoljan i din mikrovågsugn eller på spisen och pensla pumpaklyftorna med den på båda sidor.

Strö några nypor salt över pumpaklyftorna och lägg bakplåten i ugnen.

4: e

Grädda pumpaklyftorna i din förvärmda ugn i cirka 30 minuter.

Senare kan du garnera lite timjan och grovmalen peppar


smaklig måltid


Dela det här inlägget



← Äldre inlägg Nyare inlägg →


0 kommentarer

Lämna en kommentar