Bacon Emmentaler Muffin
Postat av Roland Koschinski på
Bacon Emmentaler Muffin
Du kan enkelt förbereda dessa Bacon & Emmentaler -muffins med endast 0,7 g användbara kolhydrater per muffins i ugnen och sedan ha det perfekta frukostmålet
Allt du behöver är ingredienser som ägg, en muffinsform och naturligtvis bacon
Äggmuffinsen är superlätta att förbereda och du behöver bara investera 7 minuters aktiv arbetstid - resten av arbetet är sedan upp till ugnen
Ingredienser
Portioner: 6
7 ägg
50 g riven Emmentaler
60 g bacon
30 ml laktosfri mjölk
1 tsk hackad persilja
1 nypa peppar
1.
60 g bacon
Stek baconet i en liten panna tills det är krispigt.
Lägg den sedan på en tallrik klädd med ett eller två ark kökshanddukar och lägg ytterligare ett ark ovanpå baconet - på så sätt absorberas överflödigt fett av papperet och baconet blir ännu krispigare.
2.
7 ägg 50 g riven Emmentaler 30 ml mjölk, 1 tsk hackad persilja 1 nypa peppar
Blanda resterande ingredienser med en visp i en skål och smula det lätt kylda baconet sist också.
Blanda väl igen.
3.
Förvärm ugnen till 150 ° C (över- och undervärme).
4: e
Lägg en muffinsform på en plåt och dela din äggblandning över 6 former av muffinsformen
En silikonmuffinsform skulle vara särskilt användbar för detta recept, eftersom den inte behöver smörjas, den är superenkel att rengöra och de färdiga äggmuffinserna kan helt enkelt skjutas ur formen.
Alternativt kan du använda en vanlig muffinsform, men enligt vår erfarenhet kan rester fastna i formen snabbare här, som ibland är lite mer tidskrävande att rengöra.
5.
Grädda dina Bacon & Emmentaler äggmuffins i cirka 30 minuter i din förvärmda ugn.
Smaklig måltid
Dela det här inlägget
- 0 kommentarer
- Taggar: low carb, recept